Image Alt

Wenz Uitvaart Winterswijk

Dienke Nijboer

Dienke is het gezicht van Wenz Uitvaart in Winterswijk. Geboren en getogen in Winterswijk voelt zij zich betrokken bij zijn inwoners. Dit uit zich in actief meedoen op allerlei gebieden en de vele mooie ontmoetingen die hierdoor tot stand zijn gekomen. Geruime tijd speelt zij met de gedachte om uitvaartbegeleider te worden. Haar eigen inbreng en rol na het overlijden van haar moeder waren de directe aanleiding om deze gedachte om te zetten in een carrièreswitch. De opleiding tot uitvaartbegeleider heeft zij in maart 2019 bij GaandeweG Uitvaart Educatie afgerond.

Dienke gelooft in de kracht van verbinden. Het begeleiden van de nabestaanden bij het gezamenlijk, op eigen wijze, invulling geven aan een passend en persoonlijk afscheid ziet zij als haar belangrijkste taak als uitvaartbegeleider. Door te luisteren naar de verhalen en oog te hebben voor het kleine wil zij samen met naasten herinneringen verzamelen, zodat het afscheid gaat over de overledene en is voor de naasten. Dienke is dankbaar dat zij met haar oprechte betrokkenheid, enthousiasme en resultaatgerichte aanpak in deze bijzondere periode deze rol voor de naasten mag vervullen.

a

Adres Wenz Uitvaart Winterswijk

Balistraat 6, 7101 BW Winterswijk

Ervaringen

Cora, Elles en Coen

Beste Dienke,

Wat waren het hectische dagen na het overlijden van Jan. De woorden ongelooflijk en rollercoaster zijn herhaaldelijk gevallen, maar wat heb jij de uitvaart in goede banen geleid en ons geholpen om alles tot in perfectie te organiseren. Bij alle stappen die ondernomen moeten worden, was je erbij en gaf je ons raad en waardevol advies. Jouw warmte en betrokkenheid straalden ervan af. Dit was niet alleen ons opgevallen, maar ook de aanwezigen tijdens de crematie. Ik heb achteraf veel complimenten over jou gekregen.

Dienke, voor ons was het ongelooflijk goed wat jij hebt gedaan, iemand anders had het niet beter kunnen doen. We zijn je hier erg dankbaar voor.

Met hartelijke groet,

Cora, Elles en Coen

Cathrien Heinstra

Bijzonder om van zo dichtbij te mogen meemaken hoe Dienke de uitvaart voorbereidde samen met de betrokkene.

Uitvoerige en intieme gesprekken voerde ze met Bea die wist dat ze binnen afzienbare tijd zou komen te overlijden.

Praktische mogelijkheden werden afgetast en persoonlijke wensen werden besproken. Dit alles leidde tot een bijzondere uitvaart met een zeer persoonlijke touch.

Marco Mulder

Hallo Dienke,

Ik wil je nog even bedanken. Het heeft enorm geholpen dat jij het proces hebt begeleid waar wij doorheen moesten.

Zoals de uitvaart is gegaan zijn we allemaal blij mee en doet recht aan hoe we afscheid wilden nemen.

Ontzettend bedankt!

Nieuws

Kunnen wij u helpen?

Bel ons 06-46951939
Call Now ButtonMeld overlijden bel 0646951939