familiekamer

Wenz Uitvaart en volleybal

Wenz Uitvaart en volleybal

Wenz Uitvaart en volleybal

Vanaf de start van Wenz Uitvaart zijn wij actief als sponsor van Volleybalvereniging Alterno in Apeldoorn. Eén van de grootste volleybalverenigingen van Nederland met zowel topsport (Dames 1 speelt Eredivisie) als breedtesport. Een echte familievereniging en dat is ook de reden dat Wenz Uitvaart zo goed bij Alterno past.

Waar wij begonnen met een reclamebord in de wedstrijdhal kwam daar al snel het sponsoren van volleybaltruien bij voor Dames 8.

Inmiddels is Wenz Uitvaart ook naamgever van een recreantentoernooi, sponsoren wij een recreantenteam dat zowel in 2017 als 2018 kampioen is geworden.

Daarnaast zijn wij shirtsponsor van het eerste Herenteam dat uitkomt in de 1e Divisie.

Maar ook is Wenz Uitvaart actief bij SV Dynamo Apeldoorn. Zowel als lid van de Vrienden van Dynamo als adverteerder in het magazine van de businessclub en als persoonlijke sponsor van Laure Obelink.

 

Omdat Wenz Uitvaart zo actief betrokken is bij volleybal was het ook logisch dat wij ons verbonden hebben aan het evenement Apeldoorn Volleybaldag 2018. Een evenement dat georganiseerd wordt vanuit de Bas van de Goor Foundation en waarbij jeugd een dag wordt getraind door toptrainer en -coach Redbad Strikwerda en topvolleyballers, zoals Robert Horstink en Reinder Nummerdor.

 

 

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939