condoleanceregister

Wat kost een uitvaart

wat kost een uitvaart

Wat kost een uitvaart?

Wenz Uitvaart regelt persoonlijke uitvaarten, geheel naar wens van de overledene en de nabestaande. Voor het berekenen van de kosten, hanteren wij een eerlijke prijs. Het antwoord op de vraag wat een uitvaart kost, wordt u al snel duidelijk dankzij ons transparante kostenmodel. Natuurlijk zullen we dit model voor u toelichten. Wij houden immers niet van onduidelijkheden.

Persoonlijk en op maat

Wat een uitvaart exact kost is afhankelijk van uw wensen. Bij Wenz Uitvaart beginnen we in ieder geval met een vast bedrag voor het aannemen en regelen van de uitvaart en berekenen we geen opslag. De extra invulling die u verder aan het afscheid wil meegeven, bepalen de bijkomende kosten.

Omdat we graag duidelijk willen zijn, vermelden we onze kosten gewoon op de website. U weet meteen waar u aan toe bent, wanneer u ons kiest voor een uitvaart in Apeldoorn, Epe, Beekbergen, Eerbeek, Brummen of Holten.

Wat kost mijn speciale wens?

Zijn er zaken die u speciaal aan de uitvaart toegevoegd wil hebben, maar die niet in onze online kostenberekening zijn opgenomen? Ook dat speelt een rol bij wat een uitvaart kost. Wij vertellen u er direct meer over wanneer u contact met ons opneemt.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939