kostencalculator

Wenz Uitvaart Vaassen

Over Jan Lammers

Jan Lammers

Jan is het gezicht van Wenz Uitvaart in Vaassen. Hij is een bekende verschijning in Vaassen. Jan had er jarenlang een bloemenzaak in het centrum van het dorp. Door het maken van rouwbloemstukken kwam hij veelvuldig in aanraking met nabestaanden. Dit leverde regelmatig mooie en bijzondere gesprekken op en zo groeide de interesse in het uitvaartvak. Op het moment dat hij besloot te stoppen met de bloemenzaak gingen zijn gedachten uit naar de uitvaartzorg. Deze nieuwe richting werd zijn grote passie. Ruim 15 jaar heeft Jan gewerkt voor een grote landelijke uitvaartonderneming. Hij heeft daar een grote schat aan ervaring opgedaan. Met deze rijke ervaring is Jan een aanwinst voor zowel Wenz Uitvaart als de bewoners van Vaassen. Jan heeft een luisterend oor, is meelevend, oplossingsgericht, vakbekwaam, respectvol en gedreven.

a

Adres Wenz Uitvaart Vaassen

Woenstijnweg 158, 8172 CW Vaassen

Ervaringen

Lemeke Ketel-Kunst

Dag Jan en Onno,

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de mooie en stijlvolle uitvaart van mijn vader!

Jullie hebben alles fantastisch goed geregeld en ook is alles heel goed verlopen. Ik vond het een fijn afscheid van mijn vader en kijk er met een goed gevoel op terug. Jullie deden alles zo rustig en begripvol en lieten ons zeer zeker de ruimte om onze eigen inbreng daarin te laten meespelen.

De dienst in de kerk was heel mooi en ik denk ook dat mijn vader zoiets wel in gedachten heeft gehad. Wij hebben in ieder geval geprobeerd om in zijn stijl te handelen.

Bij het graf was het ook een waardig afscheid en het was gelukkig droog, dus dat was ook prettig. Na afloop met koffie, thee, een glaasje, cakejes en saucijzenbroodjes. Het was allemaal heerlijk. Een goede catering! Ook waren we heel mooi op tijd met alles. Goede planning!

Ik wens jullie heel veel succes in jullie uitvaartbedrijf en wie weet zien we elkaar nog wel eens.

Nogmaals heel hartelijk bedankt, ook namens Jaap.

Nieuws

    Nog geen nieuwsberichten.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939