Image Alt

Uitvaartverzorger Achterhoek

uitvaart apeldoorn

Een uitvaartverzorger in de Achterhoek die u ontzorgt en de uitvaart perfect regelt? Bij Wenz Uitvaart vindt u altijd een luisterend oor. Na het inventariseren van uw wensen zorgen wij voor een waardevol afscheid. Wij dragen zorg voor een persoonlijke uitvaart die voldoet aan de wensen van de nabestaanden en de overledene.

Geruisloos op de achtergrond

Wenz Uitvaart heeft respect voor traditie, maar biedt ook ruimte voor vernieuwing. Wij zijn een uitvaartonderneming die de nabestaanden centraal stelt. Bij ons is niets vreemd of ondenkbaar, wij verzorgen altijd een passend afscheid. Dit doen wij overigens geheel geruisloos. U hoeft zich geen zorgen te maken over het afscheid. De uitvaartverzorger in de Achterhoek kent de mogelijkheden en weet wat u kunt en mag verwachten.

Vooraf spreken met een uitvaartverzorger in de Achterhoek

Wilt u, geheel vrijblijvend, vooraf aan het overlijden uw wensen met de uitvaartverzorger van Wenz Uitvaart bespreken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Uw ideeën en wensen worden besproken en vastgelegd. U weet dan zeker dat aan alle wensen wordt voldaan.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Meld overlijden bel 0646951939