kostencalculator

Uitvaartplechtigheid

Van A tot Z

Wenz Uitvaart staat bekend vanwege het ontzorgen van hen die achterblijven. Wanneer iemand overleden is, heeft u tijd nodig om te rouwen. U wilt zich dan niet onnodig druk hoeven maken over de uitvaartplechtigheid. Wenz Uitvaart begrijpt dat als geen ander en zorgt voor een persoonlijk en herkenbaar afscheid. Wij reiken u de hand vanaf het moment van overlijden tot het daadwerkelijke afscheid. En wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld muziek en foto’s. Veel families moeten dit bij een uitvaart zelf regelen en verzorgen. Niet iedereen is hierin even handig. Wij nemen het met liefde uit handen. En natuurlijk valt dit onder onze standaard dienstverlening.

“Het was een mooie afscheidsdag. Ik wil jou bedanken voor de professionele, bovenal uiterst persoonlijke aanpak, zorg, met vooral oog en oor voor details!”

Een unieke uitvaartplechtigheid

Iedere uitvaartplechtigheid is anders. Of deze nu in Apeldoorn, Epe, Eerbeek of Holten (of waar dan ook) plaatsvindt. Wanneer u ervoor kiest contact op te nemen met een uitvaartbegeleider van Wenz Uitvaart zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Het afscheid en de uitvaartplechtigheid worden geruisloos georganiseerd.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939