Image Alt

Uitvaartplechtigheid Winterswijk

uitvaart apeldoorn

In het meest oostelijke deel van de Achterhoek vindt u Winterswijk. Het dorp, met een groot landelijk buitengebied, telt een kleine 30.000 inwoners. Ook hier verzorgt Wenz Uitvaart mooie uitvaartplechtigheden. Onno van Andel is er de uitvaartbegeleider heeft er de afgelopen jaren meerdere uitvaarten verzorgd en kent er dus de weg. Een uitvaartleider die gelooft in de kracht van verbinden. Door goed te luisteren naar de wensen van nabestaanden is hij steeds weer in staat een bijzondere uitvaartplechtigheid in en rondom Winterswijk te verzorgen.

Van A tot Z

Wenz Uitvaart staat bekend vanwege het ontzorgen van hen die achterblijven. Wanneer iemand overleden is, heeft u tijd nodig om te rouwen. U wilt zich dan niet onnodig druk hoeven maken over de uitvaartplechtigheid. Wenz Uitvaart begrijpt dat als geen ander en zorgt voor een persoonlijk en herkenbaar afscheid. Wij reiken u de hand vanaf het moment van overlijden tot het daadwerkelijke afscheid. Ook nazorg na de uitvaartplechtigheid is mogelijk.

Een unieke uitvaartplechtigheid

Iedere uitvaartplechtigheid is anders. Of deze nu in Winterswijk, in Apeldoorn, Epe of in Leeuwarden plaatsvindt. Wanneer u ervoor kiest contact op te nemen met een uitvaartbegeleider van Wenz Uitvaart zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Het afscheid en de uitvaartplechtigheid worden geruisloos georganiseerd.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Call Now ButtonMeld overlijden bel 0646951939