Image Alt

Uitvaart Epe

uitvaart apeldoorn

Een persoonlijke, herkenbare uitvaart in Epe is bij Wenz Uitvaart in vertrouwde handen. Als ervaren en betrokken uitvaartverzorger uit Epe staan wij garant voor een respectvolle, professioneel verzorgde uitvaart. Een uitvaart waarin de wensen van de overledene én de wensen van u als nabestaande worden vervuld.

Uw uitvaart in Epe tot in de puntjes verzorgd

Wenz Uitvaart is ontstaan vanuit een diep verlangen om echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Dat verlangen geven wij vorm door u volledig te ontzorgen in al het regelwerk dat bij een uitvaart komt kijken. Rondom een uitvaart moet er immers zoveel worden geregeld dat er nauwelijks tijd is om afscheid te nemen. Bij Wenz Uitvaart vinden we dat u als nabestaande, juist na het overlijden van een dierbare, afscheid moet kunnen nemen. Daarom staan wij voor u klaar, door de uitvaart geruisloos en tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Een uitvaart in Epe volgens uw wensen

Dat wij u zoveel regelwerk uit handen nemen, heeft gelukkig niet tot gevolg dat de uitvaart onpersoonlijk en onherkenbaar is. Integendeel: ons verlangen om iets voor u te kunnen betekenen, merkt u aan onze grote aandacht voor uw persoonlijke wensen. Met oog voor detail en gevoel voor kwaliteit zorgen we dat iedere uitvaart in Epe een waardige, herkenbare uitvaart is. Om het voor u overzichtelijk, vertrouwd en persoonlijk te houden, kunt u bij Wenz Uitvaart bovendien op één vast aanspreekpunt terugvallen. Allemaal kleine dingen waarin Wenz Uitvaart voor u als nabestaande het verschil maakt. Niet voor niets staat Wenz Uitvaart in en rondom Epe bekend als een warme, persoonlijk betrokken en betrouwbare uitvaartverzorger.

Onze uitvaartverzorger in Epe

Voor een uitvaart in Epe is Martine van der Snel de uitvaartverzorger van Wenz Uitvaart. Martine woont al sinds haar jeugd in Epe. Vele jaren is ze betrokken geweest bij het hospice, sportverenigingen, school en de politiek. Martine is dan ook een vertrouwd in Epe. Na een jarenlange fascinatie voor de uitvaartbranche heeft ze in 2016 haar hart gevolgd en haar diploma voor uitvaartleider behaald. Heel waardevol vindt Martine de gesprekken aan de keukentafel. Martine komt helemaal tot haar recht als ze een uitvaart in Epe een heel persoonlijk kan maken en tot steun kan zijn voor nabestaanden. De combinatie van haar bevlogenheid en enthousiasme met haar liefde en oog voor mensen maakt dat Martine dankbaar is dat ze uitvaarten in Epe een heel persoonlijke touch kan geven.

Welke mogelijkheden zijn er voor een uitvaart?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uitvaart in Epe? Of heeft u nog andere vragen? Bel of mail ons gerust; wij staan graag voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken en we denken graag met u mee.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Call Now ButtonMeld overlijden bel 0646951939