Image Alt

Uitvaart Apeldoorn

uitvaart apeldoorn

Uitvaart in Apeldoorn en omgeving

Uitvaart Apeldoorn nodig? Wenz Uitvaart is u graag van dienst. Wij zorgen voor een persoonlijke en goed verzorgde uitvaart. Een afscheid dat geheel voldoet aan uw wensen en de wensen van de overledene.

Van A tot Z

Wenz Uitvaart neemt u bij de hand en verzorgt het gehele traject van overlijden tot afscheid. We kennen de mogelijkheden, denken met u mee en inventariseren wat u wilt. We hebben respect voor tradities, maar staan ook zeker open voor nieuwe dingen. Om een uitvaart te bespreken komen we bij u aan huis. Dat geen uitvaart hetzelfde is, begrijpen we daarbij als geen ander.

Een uitvaart voorbereiden, is zeker geen slecht idee. Zo weet u zeker dat wordt vastgelegd wat u wilt. Om u te oriënteren over de mogelijkheden van een uitvaart in Apeldoorn, Beekbergen, Vaassen of Epe kunt u altijd bij Wenz Uitvaart terecht. Woont u in een andere plaats? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Geheel naar wens

Wenz Uitvaart biedt vele mogelijkheden voor een uitvaart in Apeldoorn. Ook verzorgen we uitvaarten in Epe, Vaassen en Beekbergen. Wanneer u wilt dat we u van dienst zijn, kunt u contact met ons opnemen. We bespreken graag met u de uitvaart zoals u die voor u ziet.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Call Now ButtonMeld overlijden bel 0646951939