kostencalculator

Uitvaart Apeldoorn

Uitvaart Apeldoorn

Een persoonlijke, herkenbare uitvaart in Apeldoorn is bij Wenz Uitvaart in vertrouwde handen. Als ervaren en betrokken uitvaartverzorger staan wij garant voor een respectvolle, professioneel verzorgde uitvaart. Een uitvaart waarin de wensen van de overledene én de wensen van u als nabestaande worden vervuld.

 

Uw uitvaart in Apeldoorn tot in de puntjes verzorgd

Wenz Uitvaart is ontstaan vanuit een diep verlangen om echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Dat verlangen geven wij vorm door u volledig te ontzorgen in al het regelwerk dat bij een uitvaart komt kijken. Rondom een uitvaart moet er immers zoveel worden geregeld dat er nauwelijks tijd is om afscheid te nemen. Bij Wenz Uitvaart vinden we dat u als nabestaande, juist na het overlijden van een dierbare, afscheid moet kunnen nemen. Daarom staan wij voor u klaar, door de uitvaart geruisloos en tot in de puntjes voor u te verzorgen.

“Respect voor traditie, ruimte voor vernieuwing”

 

Onze uitvaartverzorger in Apeldoorn

Voor een uitvaart in Apeldoorn is Onno van Andel de uitvaartverzorger van Wenz Uitvaart. Onno heeft inmiddels een jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Dat doet hij met passie en aandacht namens Wenz Uitvaart. Het bieden van een luisterend oor en het brengen van rust en ruimte. Dit is wat Onno belangrijk vindt. Zijn motto: respect voor traditie, ruimte voor vernieuwing.

De combinatie van zijn bevlogenheid en enthousiasme met zijn oog voor mensen en details maakt dat Onno dankbaar is dat hij uitvaarten in Apeldoorn een heel persoonlijke touch kan geven.

 

Een uitvaart in Apeldoorn volgens uw wensen

Dat wij u zoveel regelwerk uit handen nemen, heeft overigens niet tot gevolg dat de uitvaart onpersoonlijk en onherkenbaar is. Integendeel: ons verlangen om iets voor u te kunnen betekenen, merkt u aan onze grote aandacht voor uw persoonlijke wensen. Met oog voor detail en gevoel voor kwaliteit zorgen we dat iedere uitvaart in Apeldoorn een waardige, herkenbare uitvaart is. Om het voor u overzichtelijk, vertrouwd en persoonlijk te houden, kunt u bij Wenz Uitvaart bovendien op één vast aanspreekpunt terugvallen. Allemaal kleine dingen waarin Wenz Uitvaart voor u als nabestaande het verschil maakt. Niet voor niets staat Wenz Uitvaart in en rondom Apeldoorn bekend als een warme, persoonlijk betrokken en betrouwbare uitvaartverzorger.

 

Welke mogelijkheden zijn er voor een uitvaart?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uitvaart in Apeldoorn? Of heeft u nog andere vragen? Bel of mail ons gerust; wij staan graag voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken en we denken graag met u mee.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939