Image Alt

Persoonlijke uitvaartbegeleider

uitvaart apeldoorn

Wanneer u een uitvaart moet regelen, bent u het meest gebaat bij een uitvaartbegeleider die met u meedenkt. Een uitvaartbegeleider die goed kan luisteren en die respect heeft voor uw wensen. Bij Wenz Uitvaart vinden we dat de dag van de plechtigheid om u en uw naasten draait. Bij ons bent u daarom verzekerd van een persoonlijke uitvaartbegeleider die u de tijd geeft om het verlies te verwerken. Ondertussen nemen wij de zorg voor de plechtigheid op ons.

Wij kennen de weg

Bij Wenz Uitvaart doen we het anders. Onze persoonlijke uitvaartbegeleiders nemen u bij de hand vanaf het moment van overlijden tot het definitief afscheid nemen. Door vragen te stellen en goed te luisteren naar wat u wilt, zijn wij in staat een waardig afscheid te verzorgen waarin de nabestaanden zich herkennen. Wenz Uitvaart staat garant voor een persoonlijke uitvaartbegeleider die zorg draagt voor het gehele proces van A tot Z. Wij weten als geen ander wat er mogelijk is op het gebied van begrafenissen en crematies en ontzorgen u volledig.

Persoonlijke uitvaartbegeleiders in Oost- en Noord-Nederland

Hoewel we klein begonnen, is Wenz Uitvaart inmiddels uitgegroeid tot een uitvaartbedrijf met meerdere vestigingen. U vindt onze persoonlijke uitvaartbegeleiders in Apeldoorn en Beekbergen, in Vaassen en Epe, in Winterswijk en Leeuwarden. Zo is er altijd een persoonlijke uitvaartbegeleider die u kan bijstaan bij het afscheid. Neem vrijblijvend contact op met één van onze persoonlijke uitvaartbegeleiders.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Call Now ButtonMeld overlijden bel 0646951939