familiekamer

Overname AfscheidsHuis Eerbeek

AfscheidsHuis Eerbeek

Overname AfscheidsHuis Eerbeek

Wij zijn enorm trots dat wij kunnen melden dat wij per 1 oktober aanstaande de nieuwe eigenaren zullen zijn van het AfscheidsHuis Eerbeek.

Tekenen overeenkomstAfgelopen tijd hebben wij overdrachtsgesprekken gevoerd met de huidige eigenares (onze fijne collega Nicole van den Bos), die in Apeldoorn het Hof van Afscheid gaat starten. Deze verliepen in een hele prettige en constructieve sfeer, waarna wij in augustus de voorlopige koopovereenkomst getekend hebben.

Inmiddels zijn de nieuwe meubels uitgezocht en dat geldt ook voor het servies en glaswerk. De huidige geluidsinstallatie zal worden vervangen door een nieuwe installatie en tevens zal in de aula een tv-scherm geplaatst gaan worden. Hierdoor is het mogelijk om tijdens plechtigheden en condoleances beelden te tonen. Ook met de verdere inrichting zijn wij druk bezig en met aannemers worden gesprekken gevoerd over een aantal aanpassingen van het uitvaartcentrum.

Druk dus om het mooie centrum dat met zoveel liefde door Nicole en haar medewerksters is uitgebouwd tot wat het nu is, met dezelfde passie, liefde en toewijding voort te zetten.

De familiekamer in Lieren zal overigens blijven bestaan. De overname van het AfscheidsHuis Eerbeek betekent een extra uitbreiding in opbaarmogelijkheden die wij aan kunnen bieden.

Via social media zullen wij regelmatig berichten plaatsen over de voortgang.

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939