Image Alt

Over ons

Wenz Uitvaart neemt u bij de hand

Een mooie uitvaart, persoonlijk en perfect verzorgd. Dat is wat u het liefst wilt wanneer uw naaste komt te overlijden.

Wat voor de één vanzelfsprekend lijkt, is voor iemand anders juist bijzonder. Daarom neemt Wenz Uitvaart u bij de hand vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van het afscheid.

Met veel respect voor de wensen van de overledene én de nabestaanden. Hoe stond de overledene eigenlijk in het leven? Wat vinden de nabestaanden belangrijk bij het afscheid? Daar gaat de aandacht van Wenz Uitvaart naar uit. Dat een afscheid er voor ieder verschillend uitziet, spreekt bij ons voor zich.

Waardig en herkenbaar voor de nabestaanden, daar zorgt Wenz Uitvaart voor.

Wij verzorgen het van A tot Z

Wie Wenz Uitvaart inschakelt voor een afscheid, kan rekenen op een geruisloze organisatie. De persoonlijke aanpak van Wenz Uitvaart is in handen van Onno en Vera van Andel. Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart en Vera is de oprechte kracht achter de schermen.

Beiden vinden het heel belangrijk om goed te luisteren en bieden bovendien een waardevolle rol bij de laatste verzorging. Zij weten dat de dag van de plechtigheid mag draaien om de laatste wensen van de overledene en de nabestaanden.

Dat verklaart meteen de Z van Wenz. En, alles verzorgd, van A tot de laatste letter…

Wat zijn uw wensen eigenlijk?

Zou u kiezen voor een traditionele plechtigheid? Of kiest u voor een uitvaart met een meer persoonlijke touch?

Wenz Uitvaart weet goed wat er mogelijk is en kent de weg. Samen met betrouwbare partners zorgen Onno en Vera van Andel voor een sfeer waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug zullen kijken.

Het is verstandig om een afscheid voor te bereiden. Wilt u zich nader oriënteren? Of heeft u direct de zorg van Wenz Uitvaart nodig? Neem gerust contact op met Onno en Vera van Andel. Zij helpen u graag verder.

Onno van Andel

Over Onno van Andel

Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart. Na gewerkt te hebben bij zowel een verzekeraar als een automatiseringsbedrijf heeft Onno in 2013 ervoor gekozen zijn hart te volgen en te kiezen voor de uitvaartbranche. Na het volgen van de opleiding tot uitvaartleider heeft Onno samen met Vera besloten een eigen uitvaartbedrijf vanuit Beekbergen/Lieren te starten.

Zingeving is een belangrijk aspect in zijn leven en na het lezen van ‘De alchemist’ van Paulo Coelho was het duidelijk dat hij zijn hart moest volgen. Daar werd de basis gelegd voor de start van Wenz Uitvaart.

Als relatieve buitenstaanders hebben Onno en Vera de uitvaartbranche en -markt bekeken en besloten dat zij met Wenz Uitvaart een nieuwe weg willen inslaan. Enerzijds nabestaanden alle tijd geven bij het verwerken van het verlies en het toewerken naar de dag van de uitvaart. Anderzijds door ervoor te kiezen niet met de kostenopslagen te werken die gebruikelijk zijn in de uitvaartbranche.

De uitvaarten die aan Wenz Uitvaart zijn toevertrouwd hebben aangetoond dat Onno met de keuze voor het vak van uitvaartleider een uitstekende stap heeft gezet. De reacties en aanbevelingen van nabestaanden bewijzen dat.

Vera van Andel

Over Vera van Andel

Vera is de oprechte kracht achter de schermen. Haar inlevingsvermogen, flexibiliteit en kwaliteitsborging zijn een belangrijke toegevoegde waarde voor Wenz Uitvaart. Indien mogelijk neemt Vera samen met Onno de laatste verzorging en opbaring voor haar rekening. Dat is haar toevertrouwd vanwege haar achtergrond als verpleegkundige. Na de start van Wenz Uitvaart heeft Vera een verdiepingsopleiding ‘laatste verzorging extra’ gevolgd om zo nog meer te leren over laatste verzorging en opbaring. Ook assisteert Vera, voorzover dat mogelijk is, bij uitvaarten en de dagelijkse controles. Daarnaast is zij werkzaam als zelfstandig ondernemer en trainer/coach bij TriaVera.

wenz uitvaart

Over Martine van der Snel

Martine is het gezicht van Wenz Uitvaart in Epe. Geboren en getogen in Emst en sinds haar jeugd woonachtig in Epe. Jarenlang heeft zij verschillende sociale functies bekleed, zoals bij het hospice, sportverenigingen, school en in de politiek. Daardoor is ze als Epenaar een vertrouwd gezicht in het dorp. Sinds lange tijd heeft de uitvaartbranche haar gefascineerd. Daarom besloot ze haar hart te volgen en heeft ze in 2016 haar diploma voor uitvaartleider behaald. De gesprekken aan de keukentafel vindt Martine heel waardevol. De mooiste herinneringen en gesprekken komen er naar voren, waardoor ze kan helpen een uitvaart heel persoonlijk te maken. Een luisterend oor bieden tijdens een intieme en emotionele periode; daarin komt ze helemaal tot haar recht. Het proces begeleiden, op de achtergrond als het kan en aansturen als het nodig is. Haar persoonlijkheid kan omschreven worden als bevlogen en enthousiast met liefde en oog voor de mens. Martine werkt vanuit haar gevoel en is dankbaar dat ze dit mooie vak mag uitoefenen.

Over Jan Lammers

Over Jan Lammers

Jan is het gezicht van Wenz Uitvaart in Vaassen. Hij is een bekende verschijning in Vaassen. Jan had er jarenlang een bloemenzaak in het centrum van het dorp. Door het maken van rouwbloemstukken kwam hij veelvuldig in aanraking met nabestaanden. Dit leverde regelmatig mooie en bijzondere gesprekken op en zo groeide de interesse in het uitvaartvak. Op het moment dat hij besloot te stoppen met de bloemenzaak gingen zijn gedachten uit naar de uitvaartzorg. Deze nieuwe richting werd zijn grote passie. Ruim 15 jaar heeft Jan gewerkt voor een grote landelijke uitvaartonderneming. Hij heeft daar een grote schat aan ervaring opgedaan. Met deze rijke ervaring is Jan een aanwinst voor zowel Wenz Uitvaart als de bewoners van Vaassen. Jan heeft een luisterend oor, is meelevend, oplossingsgericht, vakbekwaam, respectvol en gedreven.

Kunnen wij u helpen?

Meld overlijden bel 0646951939