over wenz uitvaart

Over ons

Wenz Uitvaart neemt u bij de hand

Een mooie uitvaart, persoonlijk en perfect verzorgd. Dat is wat u het liefst wilt wanneer uw naaste komt te overlijden.

Wat voor de één vanzelfsprekend lijkt, is voor iemand anders juist bijzonder. Daarom neemt Wenz Uitvaart u bij de hand vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van het afscheid.

Met veel respect voor de wensen van de overledene én de nabestaanden. Hoe stond de overledene eigenlijk in het leven? Wat vinden de nabestaanden belangrijk bij het afscheid? Daar gaat de aandacht van Wenz Uitvaart naar uit. Dat een afscheid er voor ieder verschillend uitziet, spreekt bij ons voor zich.

Waardig en herkenbaar voor de nabestaanden, daar zorgt Wenz Uitvaart voor.

Wij verzorgen het van A tot Z

Wie Wenz Uitvaart inschakelt voor een afscheid, kan rekenen op een geruisloze organisatie. De persoonlijke aanpak van Wenz Uitvaart is in handen van Onno en Vera van Andel. Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart en Vera is de oprechte kracht achter de schermen.

Beiden vinden het heel belangrijk om goed te luisteren en bieden bovendien een waardevolle rol bij de laatste verzorging. Zij weten dat de dag van de plechtigheid mag draaien om de laatste wensen van de overledene en de nabestaanden.

Dat verklaart meteen de Z van Wenz. En, alles verzorgd, van A tot de laatste letter…

Wat zijn uw wensen eigenlijk?

Zou u kiezen voor een traditionele plechtigheid? Of kiest u voor een uitvaart met een meer persoonlijke touch?

Wenz Uitvaart weet goed wat er mogelijk is en kent de weg. Samen met betrouwbare partners zorgen Onno en Vera van Andel voor een sfeer waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug zullen kijken.

Het is verstandig om een afscheid voor te bereiden. Wilt u zich nader oriënteren? Vul het Mijn WenzFormulier van Wenz Uitvaart in. Of heeft u direct de zorg van Wenz Uitvaart nodig? Neem gerust contact op met Onno en Vera van Andel. Zij helpen u graag verder.

Onno van Andel

Over Onno van Andel

Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart. Na gewerkt te hebben bij zowel een verzekeraar als een automatiseringsbedrijf heeft Onno in 2013 ervoor gekozen zijn hart te volgen en te kiezen voor de uitvaartbranche. Na het volgen van de opleiding tot uitvaartleider heeft Onno samen met Vera besloten een eigen uitvaartbedrijf vanuit Beekbergen/Lieren te starten.

Zingeving is een belangrijk aspect in zijn leven en na het lezen van ‘De alchemist’ van Paulo Coelho was het duidelijk dat hij zijn hart moest volgen. Daar werd de basis gelegd voor de start van Wenz Uitvaart.

Als relatieve buitenstaanders hebben Onno en Vera de uitvaartbranche en -markt bekeken en besloten dat zij met Wenz Uitvaart een nieuwe weg willen inslaan. Enerzijds nabestaanden alle tijd geven bij het verwerken van het verlies en het toewerken naar de dag van de uitvaart. Anderzijds door ervoor te kiezen niet met de kostenopslagen te werken die gebruikelijk zijn in de uitvaartbranche.

De uitvaarten die aan Wenz Uitvaart zijn toevertrouwd hebben aangetoond dat Onno met de keuze voor het vak van uitvaartleider een uitstekende stap heeft gezet. De reacties en aanbevelingen van nabestaanden bewijzen dat.

Team

Vera van Andel

Over Vera van Andel

Vera is de oprechte kracht achter de schermen. Haar inlevingsvermogen, flexibiliteit en kwaliteitsborging zijn een belangrijke toegevoegde waarde voor Wenz Uitvaart en Huis van Herinnering. Zij heeft veel ervaring opgedaan als verpleegkundige, manager op een Huisartsenpost en heeft veel trainingen verzorgd op het gebied van triage voor doktersassistentes, verpleegkundigen, geneeskunde studenten en huisartsen. Deze ervaring wordt nu ingezet bij haar operationele en beleidsmatige werkzaamheden binnen Wenz Uitvaart en Huis van Herinnering.

“Als iedereen zijn werk goed kan doen, families tevreden zijn en onze kwaliteit op dit niveau blijft geeft mij dat een fijn en waardevol gevoel.”

wenz uitvaart

Martine van der Snel

Diane Vrugteveen

Diane Vrugteveen

Kunnen wij u helpen?

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939