familiekamer

Muzikale proeverij van klassiek tot pop

Muzikale proeverij

Muzikale proeverij van klassiek tot pop

Muziek brengt vreugde en troost bij leven en sterven. Vanuit die gedachte organiseren Wenz Uitvaart en Instrument van Vrede op zaterdag 23 juni een groot Herinneringsconcert in de Gereformeerde Kerk in Lieren. Het is het eerste concert in een reeks van ‘muzikale proeverijen’ die zij in de toekomst in de regio willen gaan geven.

Meer dan dertig professionele muzikanten verlenen hun medewerking aan de serie concerten, in wisselende samenstelling. Tijdens het Herinneringsconcert op zaterdag 23 juni treden de volgende bevlogen muzikanten op: Gospelkoor Alemet, onder leiding van Erik Korterink; concertorganist Gert van Hoef; concertpianist Manuel Sanguino, zangeres Deborah Olieman en een strijkersensemble, dat bestaat uit Peter van Essen, Kim Schutte, Myrthe van Hulst, Renske Beguin, percussie Coen Koenders. Zij brengen een afwisselend programma, van klassiek tot pop, en laten het publiek proeven van hun favoriete muziek.

Gedeelde passie

Kim Schutte van Instrument van Vrede uit Vaassen en uitvaartondernemer Onno van Andel uit Lieren koesterden beiden al langere tijd de wens om met muziek mensen te verbinden en zingeving te brengen. Hun gedeelde passie resulteert in dit eerste Herinneringsconcert. De Gereformeerde Kerk in Lieren is hiervoor een geschikte locatie.

Vrij toegankelijk, wel opgeven

Het Herinneringsconcert in de Gereformeerde Kerk, Lierderstraat 7 in Lieren is vrij toegankelijk. Het concert begint om 19.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur met koffie en thee. Na afloop van het concert is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje de muzikanten te ontmoeten in een informele sfeer. De ruimte in de kerk is beperkt. Wie het concert bij wil wonen, kan zich opgeven via e-mail: onno@wenz-uitvaart.nl.

Over Instrument van Vrede

Voor Kim Schutte, zelf violiste en inspirator en manager van Instrument van Vrede, betekent het Herinneringsconcert de officiële start van haar onderneming. Zij brengt met haar team van bevlogen beroepsmuzikanten mensen samen voor hartverwarmende muziek bij leven en sterven.

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939