familiekamer

Huiskamerconcert

huiskamerconcert

Huiskamerconcert

Er zijn veel plekken in Nederland waar mensen zich eenzaam voelen, het gevoel hebben dat hun leven geen zin heeft. Zij voelen zich niet meer van betekenis, buitengesloten. Dat kan allerlei redenen hebben.

Misschien omdat ze ziek zijn (lichamelijk of geestelijk), oud zijn, geen huis hebben, geen inkomen hebben, niet meer kunnen werken, dement zijn, verslaafd zijn, etc. Allemaal redenen om te kunnen denken dat je er niet meer toe doet. Dat je geen waarde hebt of er niet meer bij hoort.

Kim Schutte
Enige tijd geleden heb ik violiste Kim Schutte ontmoet. Zij wil samen met haar muzikanten (Instrument van Vrede) iedereen laten voelen dat ieder leven zin heeft, dat iedereen geliefd is en erbij hoort.

Zij spelen in huiskamers, aan bedden waar mensen vergeten zijn wie ze zijn: een waardevol medemens, geliefd, van betekenis. Het zijn zingevingsconcerten: intieme en persoonlijke huiskamerconcerten met 2 of 3 muzikanten. Op deze manier mensen bij elkaar brengen en laten genieten van hun lievelingsnummers. Muziek raakt het hart, werkt genezend en troostend, is balsem voor de ziel.

Instrument van vrede: het is hun verlangen om met muziek verbinding, hoop en zingeving te brengen. Een stukje hemel op aarde te brengen.

Huiskamerconcert

Wenz Uitvaart geeft een huiskamerconcert cadeau aan iemand die dat verdient.

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939