familiekamer

Huis van Herinnering Holten

Huis van Herinnering Holten

Uitvaartcentrum in Holten

Een mooie manier om afscheid te nemen van een geliefde is om de overledene thuis in de vertrouwde omgeving op te baren. Dit is alleen niet altijd mogelijk of wenselijk. In die gevallen maken wij gebruik van onze familiekamer in Lieren of van ons Huis van Herinnering in Eerbeek of Holten.

In Holten heeft Wenz Uitvaart een eigen uitvaartcentrum.

Het Huis van Herinnering Holten beschikt over zowel 2 rouwkamers als een gekoelde ruimte. Dit betekent dat het zowel mogelijk is om op afspraak rouwbezoeken af te leggen als gebruik te maken van één van de beide 24-uurs sleutelkamers.

 

Daarnaast is er een aula waarin plechtigheden gehouden kunnen worden voor groepen tot 110 personen. De aula is multifunctioneel, zodat er ook condoleances en bijeenkomsten na afloop van de uitvaart georganiseerd kunnen worden.

Inrichting

Uiterste zorg hebben wij besteed aan de inrichting van het Huis van Herinnering zodat deze een huiselijke sfeer heeft. Dat geldt voor de aula een ook voor de rouwkamers en de familiekamer.

In de aula hebben wij gekozen voor een combinatie van okergele en zilvergrijze stoelen, eiken tafels. Veel aandacht is besteed aan beeld en geluid. Het uitvaartcentrum heeft een uitstekende muziekinstallatie en over een scherm waarop zowel afbeeldingen als films getoond kunnen worden. Uiteraard kan van iedere plechtigheid een beeld of geluidsopname worden gemaakt. Ook live stream is mogelijk.

Wij beschikken er over een professionele horeca koffiemachine, waardoor ieder kopje koffie vers gezet wordt. Gekozen hebben wij voor Manetti-koffiebonen. Maar niet alleen serveren wij er koffie en thee. Het is ook mogelijk om espresso, koffie-verkeerd, cappuccino of latte macchiato te serveren. Verder serveren verse thee van Tea Maestro.

Tijdens een condoleance of samenzijn na afloop van de uitvaart is allerlei cateringkeuzes mogelijk. Van een traditioneel plakje cake of een iets meer gevarieerd cake-assortiment tot een complete high-tea of high-wine. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939