familiekamer

Huis van Herinnering Eerbeek

Huis van Herinnering Eerbeek

Uitvaartcentrum in Eerbeek

Een mooie manier om afscheid te nemen van een geliefde is om de overledene thuis in de vertrouwde omgeving op te baren. Dit is alleen niet altijd mogelijk of wenselijk. In die gevallen maken wij gebruik van onze familiekamer in Lieren of van ons Huis van Herinnering in Eerbeek of Holten.

In Eerbeek heeft Wenz Uitvaart een eigen uitvaartcentrum.

Het Huis van Herinnering Eerbeek beschikt over zowel een familiekamer als een koeling. Dit betekent dat het zowel mogelijk is om op afspraak rouwbezoeken af te leggen als gebruik te maken van de 24-uurs sleutelkamer.

Daarnaast is er een aula waarin plechtigheden gehouden kunnen worden voor groepen tot 90 personen (72 stoelen). De aula is multifunctioneel, zodat er ook condoleances en bijeenkomsten na afloop van de uitvaart georganiseerd kunnen worden.

Inrichting

Uiterste zorg hebben wij besteed aan de inrichting van het Huis van Herinnering zodat deze een huiselijke sfeer heeft. Dat geldt voor de aula een ook voor de familiekamer.

Aula

In de aula hebben wij gekozen voor een combinatie van okergele en zilvergrijze stoelen, donkere eiken tafels en doeken met bekende meesterwerken aan de muur. Veel aandacht is besteed aan beeld en geluid. Het uitvaartcentrum heeft een uitstekende muziekinstallatie en over een scherm waarop zowel afbeeldingen als films getoond kunnen worden. Uiteraard kan van iedere plechtigheid een geluidsopname worden gemaakt.

Wij beschikken er over een professionele horeca koffiemachine, waardoor ieder kopje koffie vers gezet wordt. Gekozen hebben wij voor Manetti-koffiebonen. Maar niet alleen serveren wij er koffie en thee. Het is ook mogelijk om espresso, koffie-verkeerd, cappuccino of latte macchiato te serveren.

Verder zijn tijdens een condoleance of samenzijn na afloop van de uitvaart allerlei cateringkeuzes mogelijk. Van een traditioneel plakje cake of een iets meer gevarieerd cake-assortiment tot een complete high-tea of high-wine. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Hieronder treft u een aantal foto’s aan van het Huis van Herinnering in Eerbeek zodat u een indruk krijgt.

Wilt u meer weten over ons uitvaartcentrum in Eerbeek of een kijkje komen nemen? Dat kan natuurlijk altijd. Neemt u dan even contact met ons op. Dat kan door te bellen of te mailen.

Bloemen

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939