Image Alt

Wenz Uitvaart Epe

dementievriendelijke uitvaartverzorger

Martine van der Snel

Martine is het gezicht van Wenz Uitvaart in Epe. Geboren en getogen in Emst en sinds haar jeugd woonachtig in Epe. Jarenlang heeft zij verschillende sociale functies bekleed, zoals bij het hospice, sportverenigingen, school en in de politiek. Daardoor is ze als Epenaar een vertrouwd gezicht in het dorp. Sinds lange tijd heeft de uitvaartbranche haar gefascineerd. Daarom besloot ze haar hart te volgen en heeft ze in 2016 haar diploma voor uitvaartleider behaald.

De gesprekken aan de keukentafel vindt Martine heel waardevol. De mooiste herinneringen en gesprekken komen er naar voren, waardoor ze kan helpen een uitvaart heel persoonlijk te maken. Een luisterend oor bieden tijdens een intieme en emotionele periode; daarin komt ze helemaal tot haar recht. Het proces begeleiden, op de achtergrond als het kan en aansturen als het nodig is. Haar persoonlijkheid kan omschreven worden als bevlogen en enthousiast met liefde en oog voor de mens. Martine werkt vanuit haar gevoel en is dankbaar dat ze dit mooie vak mag uitoefenen.

a

Adres Wenz Uitvaart Epe

Dijkhuizerzandweg 26, 8161 NS Epe

Ervaringen

Dineke Hofmeijer

Martine is “spot on” op een moment dat bij jou alle lichten uitgaan. Dat maakt haar bijzonder. Bijzonder in haar contact name die vol respect, transparantie, medeleven en openheid is. Dat maakt ook dat ze datgene benoemd wat voor jouw als nabestaande/dierbare bijna onmogelijk is om te benoemen. Ze neemt je mee in het proces vanaf minuut 1 en komt met opties, denkwijzen en routes waar je wellicht zelf niet aan denkt. Maar is juist ook zeer geïnteresseerd in de persoon waar afscheid van genomen moet worden en jouw persoonlijke zienswijze en beleving. Daardoor ontstaat er echt het gevoel dat je samen op pad bent en begrijpt ze ook dat je soms niet een standaard route wil lopen in het afscheid van degene waar je zoveel van houd en eigenlijk geen afscheid van wil nemen.

 

Ik kan mij geen betere uitvaartbegeleidster voorstellen dan Martine….”spot on” op het moment dat bij jou alle lichten uitgaan…..

Marja Verhoeff

Lieve Martine,

 

Wij willen je nogmaals heel hartelijk danken voor jouw hele fijne, persoonlijke en professionele begeleiding bij het afscheid van onze moeder.

 

Wij hadden jou al voor haar overlijden ontmoet om vast kennis te maken en dat voelde direct goed. Je bent toegankelijk en empathisch. En zo heb je prima aangevoeld wat wij wilden en hebt daarbij ook op een goede manier de kleinkinderen betrokken. Je stond steeds voor ons paraat en met waardigheid en rust heb je ons ondersteund in het proces. Zelfs na het afscheid van onze moeder, toon je jouw betrokkenheid.

 

Mede dankzij jou werd het een heel mooi, bijzonder afscheid waar wij met een goed gevoel op terugkijken. Je maakte het gelukkig niet te zwaarmoedig.

 

We zijn je zeer dankbaar voor jouw steun en lieve zorgen en zullen je absoluut aanbevelen aan een ieder die dit verdrietige proces moet meemaken.

Nieuws

Kunnen wij u helpen?

Bel ons 06-46951939
Call Now ButtonMeld overlijden bel 0646951939