kostencalculator

Wenz Uitvaart Eerbeek

Huis van Herinnering Eerbeek
Elselien Klein

Wenz Uitvaart Eerbeek

Ook voor uitvaarten in Eerbeek kunt u bij Wenz Uitvaart terecht!

U bent bij Wenz Uitvaart verzekerd van een persoonlijk afscheid van een overleden dierbare.

Wenz Uitvaart heeft in Eerbeek de beschikking over een eigen uitvaartcentrum: Huis van Herinnering. Vanuit Eerbeek verzorgen we mooie uitvaarten en maken we van ieder afscheid iets persoonlijks.

 

 

 

 

 

Maak kennis met onze uitvaartleidster in Eerbeek en Brummen.

Elselien Klein

Ik stel mij graag aan u voor als….

Elselien Klein, geboren en getogen in Brummen.
Ik woon samen met mijn partner Mark in Eerbeek, ben moeder van 2 uitwonende dochters en trotse oma van een kleindochter.

Waarom heb ik gekozen om als uitvaartverzorgster te gaan werken?

Na 10 jaar in het mortuarium te hebben gewerkt, kreeg ik steeds meer het gevoel, het is nu de tijd om er te kunnen zijn voor de mensen die achterblijven na het overlijden van hun dierbare.
Mijn werkzaamheden in het mortuarium bestond uit het verzorgen van overledenen, het assisteren van de patholoog tijdens een obductie (in het lichaam kijken, bij vraagtekens over de overlijdensoorzaak), het restaureren van een overledene na ongeval of zelfdoding, zodat nabestaanden voor zover mogelijk waardig afscheid konden nemen.
Tijdens mijn mortuariumwerkzaamheden heb ik heel veel gezien, veel kunnen betekenen voor overledenen en nabestaanden en ontzettend veel geleerd wat er gebeurt met een lichaam na overlijden.

Van september 2016 tot februari 2022 ben ik gestart als uitvaartverzorgster in Brummen. Door omstandigheden ben ik één jaar weer in het mortuarium gaan werken.

In mei 2023 ben ik bij het fijne en warme team van Wenz Uitvaart gaan werken.

Waarom nu bij Wenz Uitvaart zult u zich wellicht afvragen.

Bij Wenz Uitvaart staan wij voor een persoonlijke begeleiding met rust, traditie en ruimte voor vernieuwing. Iets wat heel goed aansluit bij mijn persoonlijkheid. Zorgen en ontzorgen dat is wat ik graag doe.

Een luisterend oor bieden, ruimte en rust brengen vind ik voor de families die ik begeleid in een verdrietige periode van hun leven erg belangrijk. Nabestaanden zeggen wel eens tegen mij: “we zijn er nu allemaal dus we gaan alles vandaag regelen want dat moet toch?”. Mijn reactie: “Nee hoor, laten we dat vooral niet doen. Stapje voor stapje neem ik jullie mee naar de dag van het afscheid”.

Afscheid nemen van iemand die je liefhebt, kun je maar één keer doen. Dus laten we het regelen van de uitvaart vooral niet overhaast doen. Zo heb je meer ruimte in je hoofd om juiste keuzes te maken en creëren we samen een persoonlijk en passend afscheid. Immers: ieder mens is uniek, iedere uitvaart dus ook.

Bij Wenz Uitvaart stopt onze zorg niet na de dag van de uitvaart, de zorg en er zijn voor nabestaanden na de uitvaart is net zo belangrijk als de periode voor de dag van de uitvaart.

Wilt u meer weten over persoonlijk afscheid nemen in Eerbeek? Of wilt u kennismaken met Elselien?

Stuur een mail of bel naar Wenz Uitvaart: 06-46951939

a

Adres Wenz Uitvaart Eerbeek

Coldenhovenseweg 85-A, 6961 EC Eerbeek

Ervaringen

Hier komen binnenkort ervaringen van klanten

Nieuws

Kunnen wij u helpen?

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939