familiekamer

Beveiliging bij uitvaarten

Beveiliging bij uitvaarten

Beveiliging bij uitvaarten

Met enige regelmaat lees ik in de krant dat het inbrekersgilde actief is tijdens een uitvaart. Afgelopen zaterdag stond er weer een schrijnend bericht in de Telegraaf. Tijdens een crematie hebben twee mannen ingebroken in het huis van de overledene. Ongeloof en verontwaardiging maken zich over mij meester als ik dit soort berichten lees, maar ik weet dat het gebeurt.

In mijn dagelijkse praktijk maak ik het mee dat families er voor kiezen geen overlijdensadvertentie in de krant te plaatsen omdat zij bang zijn dat er wordt ingebroken. En dat terwijl zij eigenlijk wel zoveel mogelijk mensen over een overlijden willen informeren. Natuurlijk kun je beveiliging inhuren. Eén of twee mannen/vrouwen in een opvallende auto voor het huis parkeren en rondom het huis laten lopen. Dat schrikt af, maar er hangt wel een kostenplaatje aan.

In samenwerking met Enwij Beveiligingen B.V. heeft Wenz Uitvaart de primeur door een mobiele beveiligingsinstallatie aan te bieden. Vier camera’s met haarscherp HD-beeld worden op strategische plekken opgesteld, zoals de woonkamer, gang, ouderslaapkamer en overloop. Bij de geringste beweging detecteert de camera onraad en neemt de beelden op en zendt een alarmbericht naar onze telefoon, zodat er direct meegekeken kan worden. Indien nodig wordt de politie gealarmeerd en beelden kunnen wij aan hen als bewijs overhandigen.

Een service die Wenz Uitvaart vanaf heden aanbiedt aan families waarvoor wij de uitvaart verzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beveiliging bij uitvaarten neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939