ervaringen

Uitvaart

Uitvaart naar wens

Als nabestaande wilt u de begrafenis of de crematie van een overledene graag perfect regelen. Daarom gaat u op zoek naar een uitvaartondernemer die persoonlijk en betrokken is én die rekening houdt met uw wensen. Wenz Uitvaart denkt met u mee en begeleidt u van afscheid tot begrafenis. Wij kennen de mogelijkheden van begrafenissen in Apeldoorn, Beekbergen, Epe, Vaassen, Eerbeek, Brummen, Holten en omstreken en helpen u graag bij het vervullen van speciale wensen.

Tijdens de uitvaart moeten u en de andere nabestaanden tijd hebben om afscheid te nemen. U wilt zich dan vaak niet bezighouden met de organisatie eromheen. Wenz Uitvaart zorgt voor een geruisloze organisatie tijdens de uitvaart en zorgt dat het geheel in teken staat van uw persoonlijke verwachtingen. Deze zijn, samen met de kosten en mogelijkheden van de begrafenis of crematie, uitvoerig met u besproken zodat er geen twijfel is over de uitvoering ervan.

 

“Alles klopte en ging zoals wij dat graag wilden. Jullie straalden rust uit, in deze voor ons hectische periode. Dat gaf ons een fijn gevoel.”

 

 

Duidelijk en transparant

Heeft u nog vragen over wat een begrafenis of een crematie kost? Wat er mogelijk is? En in hoeverre de wensen van de overledene en nabestaanden vervuld kunnen worden? Maak dan een afspraak met Wenz Uitvaart en we zetten het voor u uiteen. Wij verzorgen onder andere uitvaarten in Apeldoorn, Beekbergen, Epe, Vaassen, Eerbeek, Brummen en Holten.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939