Image Alt

Begrafenis

begrafenis

Begrafenissen naar wens

Als nabestaande wilt u de begrafenis van een overledene graag perfect regelen. Daarom gaat u op zoek naar een uitvaartondernemer die persoonlijk en betrokken is én die rekening houdt met uw wensen. Wenz Uitvaart denkt met u mee en begeleidt u van afscheid tot begrafenis. Wij kennen de mogelijkheden van begrafenissen in Apeldoorn, Beekbergen, Vaassen, Epe, Winterswijk, Eerbeek, Holten en omstreken en helpen u graag bij het vervullen van speciale wensen.

Een zorgeloos afscheid

Tijdens de begrafenis moeten u en de andere nabestaanden tijd hebben om afscheid te nemen. U wilt zich dan vaak niet bezighouden met de organisatie eromheen. Wenz Uitvaart zorgt voor een geruisloze organisatie tijdens de begrafenis en zorgt dat het geheel in teken staat van uw persoonlijke verwachtingen. Deze zijn, samen met de kosten en mogelijkheden van de begrafenis, uitvoerig met u besproken zodat er geen twijfel is over de uitvoering ervan.

Duidelijk en transparant

Heeft u nog vragen over wat een begrafenis kost? Wat er mogelijk is? En in hoeverre de wensen van de overledene en nabestaanden vervuld kunnen worden? Maak dan een afspraak met Wenz Uitvaart en we zetten het voor u uiteen. Wij verzorgen onder andere begrafenissen in Apeldoorn, Beekbergen, Epe, Vaassen, Winterswijk, Eerbeek en Holten.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Call Now ButtonMeld overlijden bel 0646951939