nieuws

Uitvaart regelen

Begraafplaats Beekbergen

Een uitvaart regelen - wij helpen graag

U moet een begrafenis of een crematie regelen en bent woonachtig in de regio Apeldoorn, Vaassen, Beekbergen, Epe, Eerbeek, Brummen of Holten. In dat geval staat Wenz Uitvaart voor u klaar. Wij zijn een betrokken en betrouwbare uitvaartonderneming, waar een persoonlijke benadering voorop staat. Wij begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot het afscheid van uw naaste. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijk afscheid.

“Organisatorisch was het regelen van deze uitvaart een hele uitdaging. Er moest heel veel geregeld worden in korte tijd, zowel thuis als op locatie. Dat is allemaal zo voortreffelijk gelukt!”

Een uitvaart regelen kan soms best lastig zijn. Waar moet u op letten, wat moet er georganiseerd worden en wat zijn de mogelijkheden? Bij Wenz Uitvaart ontzorgen we u zoveel mogelijk. U wilt deze tijd per slot van rekening vooral gebruiken om het verlies te verwerken. Niet om allerhande zaken te regelen. Wij staan u daarom graag bij in het verzorgen van een waardige en persoonlijke uitvaart.

Wat kunnen we voor u regelen?

Een uitvaart regelen we bij Wenz Uitvaart perfect tot in de puntjes. We hebben respect voor tradities en staan open voor vernieuwing. We begrijpen dat iedereen een andere begrafenis wil en gaan daar ook graag in mee. Bij ons staat uw wens centraal. Of we nu een begrafenis regelen in Apeldoorn, Vaassen, Beekbergen, Eerbeek, Brummen, Epe of Holten.

Wat kost een uitvaart? Bereken het direct!

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939