kostencalculator

Wenz Uitvaart Beekbergen

Onno van Andel
Familiekamer Wenz Uitvaart

Onno van Andel

Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart. Na gewerkt te hebben bij zowel een verzekeraar als een automatiseringsbedrijf heeft Onno in 2013 ervoor gekozen zijn hart te volgen en te kiezen voor de uitvaartbranche. Na het volgen van de opleiding tot uitvaartleider heeft Onno samen met Vera besloten een eigen uitvaartbedrijf vanuit Beekbergen/Lieren te starten.

Als relatieve buitenstaanders hebben Onno en Vera de uitvaartbranche en -markt bekeken en besloten dat zij met Wenz Uitvaart een nieuwe weg willen inslaan. Enerzijds nabestaanden alle tijd geven bij het verwerken van het verlies en het toewerken naar de dag van de uitvaart. Anderzijds door ervoor te kiezen niet met de kostenopslagen te werken die gebruikelijk zijn in de uitvaartbranche.

De uitvaarten die aan Wenz Uitvaart zijn toevertrouwd hebben aangetoond dat Onno met de keuze voor het vak van uitvaartleider een uitstekende stap heeft gezet. De reacties en aanbevelingen van nabestaanden bewijzen dat.

a

Adres Wenz Uitvaart Beekbergen

Lierderstraat 1-A, 7364 BH Lieren

Ervaringen

Jan Stembord

Beste Onno,

 

Mede namens mijn moeder en Carina wil ik je graag bedanken voor je professionele aanpak bij de laatste reis van mijn vader.

 

Wij allen hebben zeer gewaardeerd hoe je dit met gevoel tot in de puntjes hebt verzorgd, met groot gevoel voor detail. Bijvoorbeeld hoe je Luciana voor de stoet aan de hand nam, om er maar een voorbeeld uit te lichten.

 

Daarnaast heb je ons als familie uitstekend aangevoeld en overeenkomstig behandeld. Deze persoonlijke benadering hebben wij allen bijzonder op prijs gesteld.

 

Mijn vader had zich geen waardiger afscheid kunnen wensen.

 

Hartelijke groet,
Neeltje, Carina en Jan

Dennis Tiecken

De fijnste eigenschap van Onno is de manier waarop hij ruimte en tijd geeft en tevens helder en duidelijk is over de stappen die genomen moeten worden. Wij voelden ons nooit gehaast of verloren bij beslissingen die voor ons stonden. Er was voor ons alle tijd en ruimte om volledig aandacht te geven aan het afscheid nemen van onze vader, op een waardige en mooie manier. Onno was daar een groot onderdeel van waardoor we nu met een goed en trots gevoel terug kunnen kijken op de begrafenis van mijn vader.

De helderheid en tevens de ruimte die Onno op zo’n overdonderend moment biedt, geeft veel vertrouwen om elk ritueel wat bij het afscheid hoort aan te kunnen gaan. Het heeft het geven van een plek van dit verlies enorm geholpen. Er is niets aan te merken op iemand die zoveel ondersteuning geboden heeft als Onno!

Alette Koopman
Wij hebben de week als heel bijzonder ervaren. Hoe Onno ons begeleid heeft was heel bijzonder en vol rust. De familiekamer hebben we als zo’n prettige ruimte ervaren. En dat lag niet alleen aan de chocolaatjes hoor…
Daar zijn we je nog steeds dankbaar voor.
Dank je wel wat je voor ons hebt gedaan en voor onze vader!
Lucy Meulepas

Na het overlijden van mijn moeder in Sneek (!), hebben wij Onno van Wenz Uitvaart gevraagd of hij de uitvaart wilde verzorgen. En ja, dat wilde hij en ja, alles was mogelijk! Meedenken en meedoen!

Nogmaals heel hartelijk dank daarvoor Onno! En iedereen die in de toekomst met een verlies krijgt te maken: een mooie uitvaart helpt het verdriet te verzachten en Wenz Uitvaart helpt je daar enorm bij!

Hanneke van Veelen

Tijdens alle commotie en paniek na het overlijden van mijn man werd Wenz Uitvaart mij aanbevolen door de mensen van Buurtzorg. Ik ben erg blij dat ik heb gezegd: ja, doe maar.

Onno van Andel was er midden in de nacht en na uitgebreid overleg werd mij bijna alle zorg uit handen genomen: het uitzoeken van de kist, de opbaring, het maken van een mooie ‘eigen’ rouwkaart. Ook tijdens vervolggesprekken nam hij alle tijd om alle wensen en mogelijkheden door te nemen; niets moest en alles kon. De uiteindelijke uitvaart was precies zoals ik mij die had voorgesteld, met nog een paar mooie, ontroerende woorden door Onno zelf.

Je wens niemand het overlijden van een naast toe, maar als het toch gebeurt, zou ik Wenz Uitvaart van harte aanbevelen.

Familie van de Zandschulp

Onno, bedankt voor jouw fijne en betrokken wijze waarop je ons hebt geholpen in de dagen tussen overlijden en begraven van onze moeder. Dank je wel!

Nel de Jong-Leerentveld en familie

Beste Onno,

Na het overlijden van mij man Rob op 5 april 2015 hebben jij en je bedrijf Wenz Uitvaart, mij en ons gezin de steun en aandacht gegeven die zo nodig is op dat moment.

De liefdevolle manier waarop de de overledene aanraakte en met hem om ging samen met de man van de laatste verzorging was ontroerend mooi en fantastisch om te zien. We willen je daarvoor alsnog hartelijk bedanken.

Ook het feit dat je tot de laatste minuut (05.00 uur ‘s nachts) aanwezig bent gebleven heeft diepe indruk op ons gemaakt.

De crematieplechtigheid is mede door jouw toedoen en zorg een gebeurtenis geworden die alle aanwezigen heeft geroerd.

Jouw inspanningen, waarbij geen enkel kritiek van jouw kant als vervelend werd afgedaan, zijn van goede kwaliteit en je houdt rekening met een ieders wensen en ideeën.

Wij zullen jouw bedrijf dan ook graag bij anderen aanbevelen.

Nieuws

Kunnen wij u helpen?

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939