kostencalculator

Wenz Uitvaart Apeldoorn

Onno van Andel
Diane Vrugteveen

Onno van Andel

Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart. Na gewerkt te hebben bij zowel een verzekeraar als een automatiseringsbedrijf heeft Onno in 2013 ervoor gekozen zijn hart te volgen en te kiezen voor de uitvaartbranche. Na het volgen van de opleiding tot uitvaartleider heeft Onno samen met Vera besloten een eigen uitvaartbedrijf vanuit Beekbergen/Lieren te starten.

Als relatieve buitenstaanders hebben Onno en Vera de uitvaartbranche en -markt bekeken en besloten dat zij met Wenz Uitvaart een nieuwe weg willen inslaan. Enerzijds nabestaanden alle tijd geven bij het verwerken van het verlies en het toewerken naar de dag van de uitvaart. Anderzijds door ervoor te kiezen niet met de kostenopslagen te werken die gebruikelijk zijn in de uitvaartbranche.

De uitvaarten die aan Wenz Uitvaart zijn toevertrouwd hebben aangetoond dat Onno met de keuze voor het vak van uitvaartleider een uitstekende stap heeft gezet. De reacties en aanbevelingen van nabestaanden bewijzen dat.

Diane Vrugteveen

Diane is woonachtig in Holten. Naast haar baan als administratief medewerker bij een school is zij in juli 2020 met veel plezier begonnen als gastdame bij het Huis van Herinnering in Holten. Zij haalt veel voldoening uit het klaar staan voor en het persoonlijk contact met mensen. Nadat zij al geruime tijd met de gedachte rondliep of het werk in de uitvaartbranche iets voor haar zou zijn, heeft zij in 2020 met succes de opleiding tot Uitvaartbegeleider afgerond.

Diane wil graag de nabestaanden ontzorgen door er voor ze te zijn vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart. Door te luisteren naar de wensen van de nabestaanden en het geven van informatie zorgt zij voor een persoonlijk en passend afscheid.

a

Adres Wenz Uitvaart Apeldoorn

Lierderstraat 1-A, 7364 BH Lieren

Ervaringen

Marian Voorberg-Oostrum

Beste Onno,

Voordat mijn man, Ton Oostrum, overleed hebben wij Onno ingeschakeld om over de dag van afscheid te praten. Ton en Onno kenden elkaar van de start van hun onderneming. Ton wilde gelijk Onno vragen om zijn afscheid te regelen. Ton had al een goede indruk van Onno en ik kon me er helemaal bij aansluiten.

 

Toen het na 9 dagen zover was, heeft Onno het heft in handen genomen. Stap voor stap leidde hij ons naar de definitieve dag van het afscheid. 24/7 konden we van de familiekamer gebruik maken en stond hij ons met raad en daad bij.

 

Op de dag zelf heeft Onno ons heel rustig de dag door begeleid. Respectvol en in alle rust ging alles zoals we het besproken hadden: het sluiten van de kist, het vervoer naar de kapel in de witte auto’s, het wachten tot we de dienst zouden beginnen, de dienst zelf, het vervoer naar het crematorium, het definitieve afscheid, echt een respectvol en waardevol afscheid van mijn geliefde.

 

Dank je wel Onno voor alle steun, warmte, begrip, ideeën en ruimte om alles te bespreken en uit te voeren zoals het gegaan is. Je had zeker van Ton ook complimenten gekregen voor jouw betrokkenheid en uitvoering.

Cisca van den Broek

Beste Onno,

Wat een warmte en aandacht hebben wij gekregen bij de uitvaart van mijn man Ed. Hier heb ik geen woorden voor. Zoveel zorgzaamheid en medeleven en ook meedenken in deze verdrietige tijd. Grandioos!

 

Ook namens vrienden en familie, die het jammer vinden dat je in het oosten werkzaam bent. Nogmaals enorm bedankt voor alles wat je voor gedaan hebt. Het was een perfect afscheid voor Ed. Het kon niet beter!

Gemma

Lieve Onno,

 

Wederom mijn dank voor het verzorgen van deze mooie uitvaart van mijn lieve vader. En de begeleiding tot in de “laatste kamer”…

 

Oog voor detail heb je nog steeds en ook de verwoording in jouw toespraak was prachtig. Met o.a. de verwerking van de bijzonderheid van zijn sterven op Valentijnsdag, chapeau!

 

Een uitvaartbegeleider met een gouden randje; nog steeds!

R.K. te A

Warm, wijs en deskundig, is een goede typering van de begeleiding door Onno – en Vera – van Andel. In de voorbereidende gesprekken levert Onno een uiterst plezierige bijdrage van vanuit één duidelijk doel: een uitvaart die de overledene en zijn familie volledig recht doet.

 

Het resultaat was ernaar. Een logistiek ingewikkelde begrafenis met meer dan 300 bezoekers verliep precies volgens het in onderling overleg vastgestelde draaiboek.

 

De kostprijs is heel redelijk en wordt helder berekend, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Wij zijn de familie Van Andel dankbaar voor hun belangrijke bijdrage aan een prachtige uitvaart.

Janke en Gert Methorst

Als je met iets nieuws in zee gaat (in dit geval jullie uitvaartonderneming) is er altijd een zekere mate van scepsis en gereserveerdheid, omdat je niet weet wat je te wachten staat. Jullie hebben die scepsis en gereserveerdheid volledig weggenomen. Vanaf het eerste ogenblik voelde alles zeer vertrouwd.

 

We zijn zeer tevreden over alles van begin tot het eind. We zullen jullie dan ook van ganser harte aanbevelen bij een ieder die gebruik wil/moet maken van een uitvaartonderneming.

Familie Van Maanen

Na het overlijden van mijn schoonmoeder hebben we Onno en Vera gebeld om ons te begeleiden rondom de uitvaart. Wat een super fijne ervaring is het geworden. Een luisterend oor en eventueel aanvullende ideeën, bemoediging en punctueel in het maken en nakomen van afspraken. Zeer prettig, niets was te veel alles kon in overleg.

 

Het is een prachtig afscheid geworden waar we met een warm gevoel op terug zien. Alles was zoals we het hadden bedacht, fijn was het draaiboek dat Onno gemaakt had zodat je weet wat er gaat gebeuren, erg prettig.

 

Even over de zakelijke kant. De kosten waren van te voren door genomen en was zeker niet teveel voor het werk dat verricht is, niet onbelangrijk ook.

 

Kortom een aanrader, bij ons staat Wenz in de adressen bestand, voor een volgende keer want we hebben meer mensen “van de dag” in onze familie. Dat is nu eenmaal het leven…

Elly Zwaan

Hallo Onno,

 

Graag wil ik je mede namens m’n moeder, broer en zus heel hartelijk bedanken voor je geweldige steun en zorg door je begeleiding tijdens de uitvaart van papa en de voorbereiding daarop.

Voor zover je bij een uitvaart over mooi kunt spreken, hebben wij het als een erg mooie uitvaart ervaren. Je aanwezigheid en de wijze waarop je alles begeleid en geregeld hebt hebben we als zeer warm en prettig ervaren.

 

Lieve groet,

Gemma Bloemers

Lieve Onno!

 

Het was een mooie afscheidsdag. Ik wil jou bedanken voor jouw professionele, bovenal uiterst persoonlijke aanpak, zorg, met vooral oog en oor voor details!

 

Je bent een echte vakman in de uitvaart met een gouden randje!

 

Ik wil je daarvoor nogmaals hartelijk danken.

Lieve, warme groet

Léon Rietberg

Beste Onno,

 

Wij hebben jouw begeleiding na het overlijden van mijn vader als zeer prettig ervaren. Jij stond open voor onze ideeën en bracht je kennis en ervaring in. Alles heb jij voor ons tot in detail geregeld en niets was teveel.

 

Hartelijk dank namens de hele familie.

Renske Siezen

Beste Onno,

 

Tijdens de uitvaarten van zowel de moeder als de vader van een hele lieve vriendin van mij viel mij al op hoe warm, betrokken en professioneel alles verliep. En jouw persoonlijke woorden zowel aan het begin als aan het einde van de diensten lieten zien hoe groot je inlevingsvermogen is. Zonder de overledene te hebben gekend, wist je zijn/haar persoonlijkheid als geen ander te duiden.

 

Dit was voor mij de reden om jou meteen te bellen nadat mijn lieve moeder was overleden. En wat ik al had ervaren, was niet anders bij de uitvaartdienst van mijn moeder. Alleen heb ik nu de hele begeleiding meegemaakt en alles verliep even warm, open, voorkomend en professioneel.

 

Wij kunnen niet alleen terugkijken op een warm en zeer persoonlijk afscheid, maar ook op een warme en liefdevolle periode van overlijden tot het definitieve afscheid. Dat is bij verlies van een dierbare van onschatbare waarde.

 

Bedankt daarvoor!

 

Renske Siezen

Henny Riepma

Op 20 februari overleed heel onverwacht onze oudste broer. Het was voor ons, na de goede ervaringen met Wenz Uitvaart rond het overlijden en begraven van onze moeder, vanzelfsprekend dat we contact opnamen met Onno van Andel, om de uitvaart van onze broer te organiseren en begeleiden. Hij heeft ons op een professionele, warme en zeer betrokken wijze met raad en daad bijgestaan.

 

Ook namens Ton en Daan, Nico, Bram heel hartelijk dank daarvoor.

 

Met vriendelijke groet,

Henny Riepma

Nieuws

Kunnen wij u helpen?

Bel ons 06-46951939
Meld overlijden bel 0646951939